Spacer

Pak je mogelijkheid

... om de volgende stap in je onderneming te nemen zonder al te grote risico's. Vind je unieke atelierruimte of creëer je (thuis)werkplek in een industriële omgeving!

Over ons

In de Ondernemersfabriek ontmoeten zzp'ers, kunstenaars en andere ondernemende personen elkaar. Je vindt hier de mogelijkheden om in alle rust je werkzaamheden op te starten, uit te breiden of samen met andere ondernemers nieuwe plannen te ontwikkelen. Je netwerk breidt zich hier uit met een diversiteit aan bedrijfstakken.

De Ondernemersfabriek biedt niet alleen (kantoor)ruimte voor ondernemers, maar je kan ook gebruik maken van de kantine, flexwerkplek, vergaderruimte en de aanwezige parkeerplaatsen (op basis van fair use).

Bij De Ondernemersfabriek ben je een onderdeel van een diverse en dynamische bedrijfscultuur. Omring jezelf met ondernemers uit de kunst, het groen, beauty, opleidingen, ontwerpers, hout- en groothandel! Regelmatig worden er netwerkborrels, leuke evenementen en kleine festivals georganiseerd. Je wordt nadrukkelijk uitgenodigd om zelf ook bijeenkomsten te organiseren.

Wil je jezelf ontwikkelen, heb je oog voor duurzaamheid en plezier met elkaar? De Ondernemersfabriek staat voor een bruisend ondernemerschap in de Krimpenerwaard in een industriële omgeving.